Tell it your way

Pulsar


Pulsar daagt de consument uit: tell it YOUR way!

Met een authentieke Pulsar die helemaal bij jou past en de nieuwe collectie biedt meer dan voldoende keuze. Met de vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde, en presenteert Pulsar zich als merk voor mensen voor wie individualiteit en waarden belangrijk zijn.

In 1970 werd het horlogemerk Pulsar als merk geregistreerd. In 1972 ontwerpt Pulsar het eerste elektronische, digitale horloge ter wereld.

In 1977 koopt de Amerikaanse tak van Seiko de naam Pulsar en komt met een nieuwe reeks hoogwaardige, technisch vooruitstrevende horloges in de middelste prijsklasse. Onder de slogan ‘Altijd een beetje meer: meer technologie en meer waarde’ wordt Pulsar in 1979 op de markt gebracht en wordt in korte tijd een sensatie in de VS en Canada. In 1980 verrast het bedrijf opnieuw met het eerste horloge met calculator en een jaar later met de eerste collectie die uitsluitend uit kwartshorloges bestaat.

Pulsar staat voor buitengewoon design, gebruikt hoogwaardige materialen en een betrouwbare techniek onder het dak van Seiko, een van de grootste en meest innovatieve horlogemakers ter wereld, en dat allemaal voor een vriendelijk prijsje.

Juwelier Warnaar

Bekijk ze in het echt

Rsvp

Juwelier Warnaar

Brabantse Turfmarkt 74
2611 CP DELFT
tel.: 015-2125471
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lock 16x16

Openingstijden

 • Maandag:
  Gesloten
 • Dinsdag t/m Vrijdag:
  10.00 - 17.30
 • Zaterdag:
  10.00 - 17.00
 • Zondag:
  Gesloten