Dutch Design Jewelry

Clic


Wij zijn gestopt met het merk Clic.
De artikelen die we nog in huis hebben kunt u kopen met 40% korting.

De ontwerpen van Clic vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, geometrische vormen. Bij het ontwerpen zijn er twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting. Clic is geheel van aluminium gemaakt. De sieraden worden met aandacht en passie ontworpen en handmatig vervaardigd in eigen beheer in Nederland.

Een collectie sieraden die blijft boeien door kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. En uniek is door zijn originele magnetische sluiting geïntegreerd in het ontwerp.

Productie vindt volledig plaats in eigen beheer in Nederland. Zo zijn er ook aanpassingen mogelijk aan de ontwerpen om nog beter aan de wensen van de draagster/draager te voldoen. De lengte van het collier kan op aanvraag veranderd worden.

Alle sieraden van Clic Creations worden gemaakt van aluminium in combinatie met edelstaal. Dit materiaal is zeer licht en gegarandeerd vrij van nikkel. Anders dan zilver verkleurt het niet en hoeft het niet te worden gepoetst. Dit maakt de sieraden heel prettig draagbaar en vriendelijk in het gebruik. Een aantal colliers heeft een kleuraccent gekregen door het aluminium te anodiseren.

De sluiting van colliers en armbanden bestaat uit magneten die op elkaar klikken. Bij de colliers zit de sluiting onzichtbaar verwerkt in het ornament aan de voorzijde. Het aandoen van de Clic-colliers is dus heel eenvoudig.

De sieraden van Clic Creations kunnen zonder problemen gedragen worden door mensen met een nikkelallergie. Het aluminium en de edelstaaldraden van de collies en armbanden geven geen problemen. De stekers en poussettes van de oorsieraden zijn van edelstaal of 1e gehalte zilver (925/000).

Juwelier Warnaar

Bekijk ze in het echt

Rsvp

Juwelier Warnaar

Brabantse Turfmarkt 74
2611 CP DELFT
tel.: 015-2125471
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lock 16x16

Openingstijden

 • Maandag:
  Gesloten
 • Dinsdag t/m Vrijdag:
  10.00 - 17.30
 • Zaterdag:
  10.00 - 17.00
 • Zondag:
  Gesloten